Voor de verkoper:

Immo-Net werkt op basis van "geen resultaat, geen kosten" dat wil zeggen als u uw object
niet via deze website maar via een ander kanaal verkoopt, bent u aan Immo-Net geen kosten verschuldigd. Als u echter via Immo-Net met een koper tot overeenstemming komt, krijgt u van Immo-Net een rekening voor 1% van de oorspronkelijke vraagprijs.

Met het plaatsen van een verkoopadvertentie bij Immo-Net gaat u akkoord met deze 1% op basis van "geen resultaat, geen kosten"

Het plaatsen van een advertentie is simpel; er zijn een aantal vaste gevens die we nodig hebben en natuurlijk een beschrijving van het object. Dit kan via het inschrijfformulier.
En natuurlijk foto's. Het liefst zoveel
mogelijk zodat een eventuele koper een heleboel visuele informatie krijgt. Wij maken daar een album van wat op uw persoonlijke webpagina komt te staan. Geef ons ook aan welke foto u als blikvanger wilt gebruiken. De webpagina blijft staan totdat u het object als verkocht afmeldt.

Uw adresgegevens blijven strikt geheim en worden aan niemand bekend gemaakt.
Zodra er belangstelling voor uw object is stuurt Immo-Net u de gegevens door zodat u zelf de onderhandelingen kunt starten.
Voor de koper:

De gegevens die u via het invulformulier heeft ingevuld worden door Immo-Net doorgezonden naar de verkoper van het object. Deze neemt dan zelf kontakt met u op zodat u vragen kunt stellen, afspraken kunt maken voor bezichtiging en eventuele onderhan-delingen kunt starten. Immo-Net zelf heeft geen aanvullende informatie en kan niet voor u bemiddelen.

Omdat Immo-Net werkt op basis van "geen resultaat, geen kosten" is Immo-Net afhankelijk van een geslaagde transactie en daar hebben we wel wat voor over. Als u dus via Immo-Net met een verkoper tot overeenstemming bent geko-men en u meldt dat ons, krijgt u van Immo-Net een vergoeding van 0.25% van de koopprijs, echter alleen nadat de verkoper de rekening van Immo-Net heeft geaccepteerd én betaald.

Heeft u nog vragen? stuur ons een E-mail


Immo-Net
Ferry Anholt
Telefoon     +31 20 4858855
(via de Boodschappendienst)
FAX             +31 20 4858748
info@immo-net.nl

Vragen?
Nederlands
Deutsch